fbpx

Autografika – Brendiranje vozila

AUTOGRAFIKA


Brendiranje vozila

Uslugom dizajna, štampe i katovanja, do parcijalne ili totalne ugradnje folija, radimo sve da vaše Vozilo bude Vaša najbolja reklama.

Folije za brendiranje vozila imaju najveću izdržljivost za dugotrajne aplikacije u spoljnim uslovima. Ove  folije su otporne pri temperaturama od -50ºC do +100ºC. U osnovi su bele ili providne, a mogu biti sjajne ili mat površine ili sa parcijalnim uv lakom.

Stampa folija se radi najnovijom tehnologijom digitalne UV stampe koja je otporna na sve uslove spoljne okoline, kao i na hemikalije koje se koriste usled pranja vozila.

Ugradnja folija za brendiranje traje 1 dan za ceo automobil ili nekoliko sati za aplikacije na pojedinim delovima vozila. Garancija za brendiranje vozila je 5 godine.

Brendiranje vozila se može vršiti katovanom folijom, štampom ili kombinacjom. Brendiranje se vrši folijama koje imaji 3, 5 ili 7 god. garancije. Brendiranje vozila se vrši tako što se lepljenje folije lepi sa folijom za ravne površine ili livenom folijom za neravne površine.

Brendiranje vozila sa livenom folijom se naziva “autografika”. Autografika može biti sa laminacijom ili bez laminacije. Laminacija vozila služi za zaštitu štampe od grebanja folije, odnosno produžava trajanje štampe na vozilu.

AUTOGRAFIKA Brendiranje vozila

Neki naši klijenti


Višegodišnje iskustvo!

Treba Vam neka pomoć pri izboru? Popunite formular


Rešenje je ono šta nas odlikuje!

    eKatalog