fbpx

UV zaštita za stakla

UV zaštitna folija


UV zaštitne folije pomažu u prevenciji nastanka štete usled dejstva sunčevih zraka

Korišćenjem UV zaštitne folije možemo blokirati štetne UV zrake i zaštititi i očuvati naše zdravlje, kao i nameštaj i druge predmete koje posedujemo.

Nameštaj, tekstil, a i umetnička dela mogu izbledeti od toga što sunčevi zraci prodiru u prostoriju kroz obična prozorska stakla. UV zaštitna folija za prozorska stakla eliminiše više od 99% UV-zraka, čime znatno doprinosi očuvanju boje nameštaja, tekstila,tepiha i značajno usporava bleđenje i propadanje vrednih umetničkih dela.

UV-A zraci nesmetano prodiru kroz obična stakla i ne oštećuju samo nameštaj i druge predmete, već štetno utiču na oči i kožu čoveka, a posledica toga je rano starenje kože, pa je čak moguća i pojava raka kože. LLumar UV-zaštitne folije izuzetno uspešno filtriraju štetne UV-zrake. Zahvaljujući činjenici da su veoma tanke i providne, omugućuju nesmetan pogled ka spoljašnjosti, a da pri tom ne propuštaju štetne UV-zrake. Korišćenje UV zaštitnih folija za prozorska stakla preporučuju i dermatolozi, pošto su pogodne i za prevenciju, prvenstveno u sprečavanju kožnih oboljenja kao što je i rak kože, a pomažu i osobama koje su osetljive na dejstvo sunčevih zraka.

UV zaštitne folije tokom letnjih meseci pomažu u smanjenju zagrevanja unutrašnjosti stambenog prostora, umanjuju dejstvo zaslepljujuće svetlosti, Vama i Vašoj porodici pružaju zaštitu od dejstva štetnih UV-zraka, a štite iod štete i eventualnih povreda koje mogu da nastanu pucanjem stakla. Na kraju tu je i energetska ušteda, folijom za prozorska stakla.

UV zaštita za stakla

DM Vam nudi niz usluga vezanih za UV zaštitne folije i to: ugradnja UV zaštitne folije, ugradnja bezbednosne folije i UV folije za prozorska stakla, ugradnja dekorativne folije – mlečne folije, ugradnja folija za stakla sa toplotno-svetlosnom zaštitom, izradu grafičkog rešenja, savete oko izbora adekvatnih materijala za štampu izloga, premeravanje izloga, izradu štampe za Vaš izlog i montažu na terenu.

Iskoristite naše bogato iskustavo u brendiranju enterijera i eksterijera i uverite se u naš kvalitetan i brz servis uz odličan odnos cene i kvaliteta digitalne štampe.

Neki naši klijenti


Višegodišnje iskustvo!

Treba Vam neka pomoć pri izboru? Popunite formular


Rešenje je ono šta nas odlikuje!

    eKatalog